Als presentator van (sport)evenementen en gala’s presenteert Ray Martin geregeld veilingen. Zo verzorgde Ray o.a. de veilingen tijdens diverse grote darts events in Groningen en Friesland, het White Collar Boxing Event in het Fletcher Hotel-Restaurant Wings op Rotterdam The Hague Airport, het evenement Gladiatoren aan de Maas bij het Cruiseschip S.S. Rotterdam, het Westland Boksgala in (nota bene) De Veiling in Poeldijk, het galadiner Taste in Rotterdam, tijdens de Golfweek bij Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, een groot galadiner bij Golfcenter Rhoon, een groot galadiner in het Depot van museum Boijmans van Beuningen en tijdens het Rib Rally Event in Rotterdam.

Ray Martin verzorgde deze veilingen o.a. ten behoeve van Stichting Lymph & Co, de Giovanni van Bronckhorst Foundation, het Leontienhuis, Stichting Zeldzame Ziekten Fonds, Stichting DaDa, Stichting Yess!, de Mentelity Foundation, Zeilschip de Eendracht, de Joost Luiten Foundation, Rotterdam Topsport, Stichting Pallieter, Aafje, de Stichting K.A.L.M., vluchtelingen uit Oekraïne, Stichting Vrienden van Droom Je Thuis, e.a.

Ray Martin staat er niet alleen als presentator, maar zeer zeker ook als veilingmeester om bekend, dat hij zich goed voorbereid op iedere veiling en dat hij zich goed inleest in de veilingitems. Over ieder item kan Ray een achterliggend verhaal vertellen en dit enthousiasmeert het aanwezige publiek vaak om op het betreffende item te bieden. Het presenteren van de veiling doet Ray Martin op een snelle en humorvolle wijze, waardoor de vaak ‘saaie’ (maar broodnodige) veilingen ineens dynamisch en boeiend worden.

Omdat Ray Martin graag een verbale bijdrage levert aan de belangen in de maatschappij en de gezondheid van mensen is hij zich de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in zijn rol als veilingmeester.

Ray Martin is zelf lid en vaste presentator van de Rotterdam Charity Club. Dit is dé Business Charity Club voor ondernemers in Rotterdam, die bijdragen aan diverse goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam.

Bent u op zoek naar een goed voorbereide, verbaal sterke en humorvolle veilingmeester (die zich kleedt en schikt naar het eventuele thema van het gala of evenement)? Neem dan contact op met Ray Martin via het contactformulier.